View Single Post
med fruktkjøtt.
Tias's Avatar
Crew
Jeg vet at dette ikke er det mest logiske eller "lovlige" stedet å poste denne klageposten, men det er faktisk slik jeg ser på det.

Okey, forumet her begynner å få en god del brukere, noe som i seg selv ikke er så dumt i de fleste tilfeller, men når forumets brukere faktisk begynner å bli så utrolig forskjellige både når det gjelder holdninger og interesser så lurer jeg litt på om forumet tar den retningen jeg så for meg at det ville ta når jeg først begynte å spørre mine dumme førstegangs-poster spørsmål.
Var det slik dere i admin/crew så for dere at forumet ville være den 18.07.2003, for 2-3 år siden?

Forumet har tatt retninger jeg aldri i livet trodde det kom til å ta, klart vi har vokst og fått flere brukere inn som kan både data og mye annet innteresangt, men er det bare jeg som av og til irriterer meg grønn over de 10 siste postene på forumet?

Jeg har alltid trodd at dette forumet var hovedsaklig et dataforum, med innfall av undergrunnspolitikk og andre temaer som rent etisk sømmet seg på andre, mindre liberale forum. Er det jeg som alltid har oppfattet forumet galt, vi som har forandret/mistet synet på hvorhenn forumet skal gå eller rett og slett forumet som har forandret seg pga stadige flommer med nye brukere som ikke oppfatter forumet riktig og dermed poster gale temaer på mitt favorittforum?

Vel, jeg vet at dette bare er nok en klagepost, men jeg klarer ikke bare ignorere at det jeg engang så på som det beste dataforum med de mest kompetante brukere blir flommet over av tråder om skolukt, sykkler og mopder, fingerknekking og anal-sex. Beklager, jeg vet at den er på feil sted, men jeg føler nesten at forumet faktisk er infiltrert av lumske brukere med nytt og annerledes syn på gode gamle nff.