View Single Post
Sitat av mahogn Vis innlegg
Turen min, som eneste nordmann som har besøkt dettee stedet i Nederland, kostet meg 4500 euro cash til hun som driver klinikken, samt 2500,- i flybill. tur retur.
Vis hele sitatet...
Oi.

Bare for å rette opp i dette, jeg betalte -ikke- 4500 euro cash, men 1500. Du kan trolig også få det billigere enn dette, med mindre du er et vrak som krever mye oppmerksomhet, spyr utover senga og generelt krever pleie døgnet rundt.

Prisforskjellen er en meget alvorlig glipp fra min side og jeg håper ikke dette har medført konsekvenser til det negative hvor mennesker som har vurdert Iboga har sett seg for god pga prisen jeg har oppgitt. Det finnes riktignok flere klinikker som krever 4500 euro eller mer, men klinikken i Nederland er ikke en av dem, og gjør en minst like god jobb. Klinikken bruker ikke Ibogaine (HCL), men Iboga (TA).

For mer informasjon om Iboga:
http://www.ibogaworld.com

For linker til klinikker rundtom i verden:
http://www.myeboga.com/providers.html

Dr. Anwar Jeewa: Ibogaine Cure of Heroin Addiction:
http://www.youtube.com/watch?v=yxwBEB1aAek


Dr. Anwar Jeewa var selv avhengig av hele 5 forskjellige opiater men tok tak i problemet med Iboga. Han driver i disse dager en Ibogaklinikk et eller annet sted jeg har glemt - dog han nevner det sikkert et eller sted i videoen. Dette er en behagelig og informativ video om Iboga generelt - anbefalles.