View Single Post
Sitat av Eska Vis innlegg
sagitta.se, der får du flott lab utstyr og alt du trenger. anbefales på det sterkeste. Kptnaturfag er ganske dyrt i forhold. faktisk så bruker jeg å få sagitta reklame av kjemi læreren min.
Vis hele sitatet...
Eneste jeg ser som et problem med Sagitta er mengden en må bestille. Det er åpenbart ment for skoler. Hvilken privatperson med en normal kjemilabb trenger vel 24 100ml erlenmeyerkolber, eller 120 reagensrør, eller så mye av noe?
Når jeg skal bestille til min labb skal jeg bestille derfra men det er bare pga at prisen fremdeles er konkuransedyktig med andre selv om det er flere per pakke. Kjøper heller 6 500ml erlenmeyerkolber derfra enn en fra en annen plass til samme pris...

Hvis en skal lage et godt utstyrt laboratorie med det meste av utstyr en kan trenge må en etter min gjennomgang bestille utstyr for ca 3000kr og du får utstyr nok til å drive en skolelab... Bestill fra KPT og betal det samme, og du får knapt en enkeltmannslab...


Foresten, er det noen som kan si et sted de selger bokser omtrent like de som de selger hos Sagitta, de 100ml plastboksene?
Disse boksene?
Sist endret av Pyrotecnican; 12. november 2010 kl. 00:58.