View Single Post
spQ
Dyslectic Mind
spQ's Avatar
Sitat av Librium Vis innlegg
Har brukt noen røde ecstacy som jeg kjøpte her i Bergen, de var merkelig nok i pulverform ("var uheldig å knuse den") og fikk beskjed om at de inneholdt for det meste MDMA. Fikk ikke den samme opplevelsen som av ecstacy tidligere, men noe kramper, feber, pustebesvær, og utslett fikk jeg ikke.
Vis hele sitatet...
Jeg har hørt at det florerer med amfetamin som det er puttet MDMA i for at folk skal bli mer kjøpe glade. Dette har dog slått feil vei fordi det er for mye amfetamin i forhold til MDMA så amfetaminen stjeler meste parten av rusen. Det er flere partier av den, jeg har sett både hvit og gul amfetamin som har vært blandet med MDMA. Men fellesnevneren er at de fleste av brukerne ikke er spesielt fornøyde, nettopp fordi de tror de kjøper MDMA også er det i utgangspunktet amfetamin med litt MDMA i.
Jeg har selv ikke forsøkt den, og kunne ikke tenke meg å forsøke den heller. Men hørte om en kar som hadde injisert den og mistet synet sitt i noen minutter. Så hva som egentlig er i det pulveret er ikke godt å si. Hadde jeg tenkt litt lenger skulle jeg ha tatt tak i litt når jeg hadde sjansen og testet det med EZ-testeren, men det gikk rett og slett i glemme boksen.

[edit: Om det i det heletatt er MDMA og ikke metylone]
Sist endret av spQ; 12. august 2010 kl. 10:14.