View Single Post
Sitat av eddy1337 Vis innlegg
Du laster aldri ned programmer fra thepiratebay.org eller du da? Programmer, filmer og ikke minst spill er mye mer jobb en noen sanger. Så jeg antar at du har noe med musikkbransjen å gjøre siden du er såpass hårsår på dette emne.

Om noen tar opp musikk fra spotify trur jeg ikke det er noe annet enn de regner med. Altså, folk bruker pirat versjon av windows, men noen sanger skal vi ikke kunne høre på uten å måtte logge inn på spotify. Spotify har kommet for å bli, ikke bekymre deg for det.

Vis hele sitatet...
En grunn til at jeg har lastet ned musikk ulovlig en god stund er fordi jeg var forb*nna på plateselskapene for å kun bruke pisk og ikke gulerot. Det har alltid vert mye lettere å laste ned ulovlig enn lovlig. Dette har lenge vert et argument for folk som laster ned pirat-musikk.

Nå har plateselskapene gått med på noe som er langt enklere enn å laste ned ulovlig, og til en bra pris! Synes derfor det er småflaut at vi beviser deres påstand om at vi kommer til å "stjele" musikken uansett hvor godt system de lager til, så lenge det ikke er gratis. :s

Og å anta at noen har noe med musikkbransjen å gjøre bare fordi han noen har noen som helst innvendinger mot å laste ned piratkopiert musikk er litt shallow av deg synes jeg.
Sist endret av Akanth; 18. juli 2010 kl. 03:47. Grunn: leif