View Single Post
Sitat av atomet Vis innlegg
Nix, ikke pokker om mac er overprisa. Hvor lang tid brukte du på å tweake kernels for å få det til å funke? For det første tviler jeg sterkt på at acern din er like gjennomsyra av kvalitet som det apples maskiner er, og for det andre er det totalt økonomisk galskap for de av oss som har maskinen som levebrød å bruke massevis av timer på å knote med å få ting til å funke, og på å knote med alle mulige antivirus/antimalware/antidittendattenhælveteprogrammer. Der alene sparer man inn tusenvis på 1-2-3, for ikke å snakke om hvor hemningsløst dyrt det kan bli hvis data blir borte på grunn av tabber man har gjort når man tulla med kernel. Og til syvende og sist - hvis man i stedet for å kjøpe noe billigdrit kjøper en top end "windowspc", som tilsvarer en eller annen mac, så blir prisen veldig veldig lik. Men - apple har ingen skikkelige billig-maskiner, så hvis man skal ha noe billig søppel må man nok holde seg til windowsvarianter.

Operativsystemet er absolutt ikke laget for idioter og designere, operativsystemet er laget for folk som heller vil bruke tid på å jobbe med inntektsbringende arbeid, studier og liknende, enn å knote med å få ting til å funke, som man kan få inntrykk av at windows er ment for. Men, hvis du faktisk vil, så er det utrolig mye som kan tweakes i OS X, det er tross alt basert på unix, og alle unixmulighetene ligger bare noen tastetrykk unna.
Vis hele sitatet...
Kan du Windows slipper du knoting. Unix-brukere basher Windows å klager på at det er for enkelt, OS X brukere sier windows er tungvint.
Er du kyndig kan du bruke alle operativsystemene uten problemer.

OS X sikter seg inn på personer som ønsker et enkelt, men dessverre lukket system. Det krever f.eks spesifikk hardware for å fungere.

Det er mange personer som driver inntektsbringende arbeid på Windows. Det du kaller knoting er big business for de som kan systemet. Dessuten hadde OS X vært mer utsatt for ondsinnet kode hadde det hadt like stor markedsandel som Windows.

Etter min mening er Windows både enkelt og intuitivt. Feilen sitter som regel mellom tastaturet og stolen.