View Single Post
Sitat av mortalf Vis innlegg
hasj. Hva får politiet til å forfølge en halv generasjon fordi de har valgt et annet rusmiddel (av den rimelig uskyldige sorten) enn foreldregenerasjonen.
Politiet selv har gjentatte ganger sagt at cannabis folke er et fredelig folkeslag.
Vis hele sitatet...
Politiets jobb er å håndheve norsk lov. Norsk lov sier det er forbudt med hasj.
Det er tillatt å nyte alkohol i Norge. (hvorfor blir alltid alkohol innblandet i diskusjoner om hasj forresten?)
Sitat av mortalf Vis innlegg
Korrupsjon? hva får deg til å tro at ikke det norske politiet er korrupt? Jeg har selv vært på fester der politifolk har drukket hjemmebrent og smuglervarer.
Bor en på mindre steder merker man fort at fiffen aldri blir tatt for noe som helst.
Vis hele sitatet...
Korrupsjon og sorte får finnes nok i politiet også, som i mange andre yrker, men det er å gre alle over en kam og hate politiet for det. Det finnes nok mange som ikke er korrupte og. Det er forresten ikke korrupsjon for en politi å drikke hjemmebrent. Forbudt og dommeltmoralsk kanskje ja..

Sitat av mortalf Vis innlegg
Når fikk vanlig folk hjelp av politiet til sine problem. vinningskriminalitet blir knapt etterforsket. Innbrudd er henlagt fire sekunder etter du har meldt fra. Hvorfor henlegger de aldri fartbota.
Vis hele sitatet...
Vanlige folk får hjelp hver eneste dag. Mange saker blir henlagt ja, pga bevisets stilling eller pga ressursmangel (som kanskje ikke bare er politiets egen skyld?). Hvorfor henlegge en fartsbot når du har vedtatt bota? Evt har en måling på deg, og kan bevise det i retten?

Og hvorfor i det hele tatt irritere seg over fartsbot.. man har brutt fartsgrensa. Som heller ikke politiet har bestemt...