View Single Post
Sio
Preussisk Noakitt
Sio's Avatar
Sitat av Ej_bruker Vis innlegg
Det er så uendelige feigt å hevde at de utsulta palestinske barna er de som står bak terrorangrep. Det må du vite, er bare tull?
Vis hele sitatet...
Det de Palestinske barna som oftest gjør er å grave tunneler gjennom muren og handle varer på den andre siden, typisk fra Egypt. Det som er noe forbannet dritt fra den Palestinske siden er det faktum at ekstremist partiet Hamas har blitt valgt inn til å regjere, Hamas er noen kvinneundertrykkende ekstremister som hver dag strever for å utslette Israel. Ironien er at Hamas hadde aldri blitt valgt inn om Israel ikke hadde herjet med landet som de har gjort. Vold avler vold...

Israel på sin side er ikke bedre, de har også tilnærmet ekstremister i regjeringen. Disse hater Hamas og vil gjøre alt de kan for at Hamas og folket som valgte dem lider, dette sier jeg gjennom å se på deres handlinger, og ikke deres ord. Men dette angrepet på nødhjelps-konvoien ble for mye selv for Israel. Israelsk media kritiserer regjeringen og mener hodene må rulle, det ser bedre ut for de mer Palestina vennlige partiene til neste valg. Håper at Hamas ikke gjør noe dumt som øker hatet innad i Israel, det trenger ikke det Palestinske folket nå . . .

Jeg vil også bare si at http://www.haaretz.com og www.jpost.com er to gode sider en kan henge på om man vil få litt innblikk i Israel. Israelerne er som tidligere nevnt ikke alle positive til blokaden, og flere partier er imot blokaden og anerkjenner Palestina og dets territorium som selvstendig stat.