View Single Post
Må først si at jeg likte filmen, selv om den ikke var like god som den første. Men det er noen ting jeg syntes var litt dumt.

- Dette er egentlig et problem med Matrix-serien generelt. Hva skal robotene med mennesker? Utvinne energi? Det er så totalt ulogisk at det går ikke an.

- De fleste kampene virka ganske meningsløse. Neo må slåss i 5 min før han får lov til å møte orakelet. Alle skjønte jo hvorfor han måtte slåss allikevel, og derfor var ikke kampen noe spennende. Og hvorfor slåss mot The Smiths så lenge når han bare kunne fly bort? Det begynte først å bli spennende da de møtte The Keymaker.

- Talen til Morpheus. Hvordan er det mulig å bruke så lang tid på å si ingenting? Jeg var hele tiden forberedt på at han skulle ta seg ut som en idiot der, og ingen skulle juble. Men jammen så jubla de på slutten, uvisst av hvilken grunn.

Også over til tingene jeg likte.

- The Architekt. Denne scenen likte jeg veldig godt. Redda hele filmen. Opp til denne scenen så minna egentlig filmen sterkt om en ren action-film. Og det at Neo hadde krefter utenfor The Matrix reiser jo mange spørsmål.

- Litt interessant filosofi angående determinisme osv. Ikke noe nytt utover den første filmen derimot. Bortsett fra tanken om at det kan være flere matrixer inni hverandre da. Det gir også problemet: hvordan kan man vite hva som er ekte? Har det egentlig noe å si hva som er ekte?

Men alt i alt var det en grei film. (: