View Single Post
Onion Bhaji Master Mason
Kakcoo's Avatar
Donor
Jeg elsket skrekk-sjangeren før i tiden, men gnisten forsvant da jeg ble litt eldre. For de som liker titler som «The Ring» og «The Grudge», kan jeg anbefale «Dark Water» (japansk) og «The Eye» (koreansk). Idag finner jeg disse filmene kjedelige og uinteressante.

La meg få anbefale David Lynchs «Inland Empire». Den har den samme mystikken og sjelebitende stemningen som «Mulholland Drive» og «Lost Highway». Den er ikke like vanskelig å forstå seg på, men den gir ikke bort alt, og krever litt fokus. Filmen handler om en gruppe mennesker som skal produsere en film, basert på at gammelt manus, men ting utvikler seg i ei uventet retning. «Inland Empire» benytter ikke enhver anledning til å skremme vettet av publikum, slik vi ser i nesten alle nye grøssere, men holder fast på en veldig intens stemning som kan få blod til å fryse til is. Og tro meg, det klimakset du venter på, det kommer. Bare sørg for å ha høy lyd, snop og drikke, og bena i sofaen.

http://www.imdb.com/title/tt0460829/
«An actress's perception of reality becomes increasingly distorted as she finds herself falling for her co-star in a remake of an unfinished Polish production that was supposedly cursed.»