View Single Post
Skjønner hva du prøver å si her. Det du prøver å si at vitenskapen er feilfri og at det er den absolutte sannhet pga den vitenskapelige fremgangsmåte. Men du feiler å se at vi mennesker er i stand til å begå feil, forfalske bevis og lignende ting for å fremme sin egen rolle i verden og/eller oppnå noe på langsikt.

Et eksempel er jo alle de som de siste årene har blitt fersket i å oppdikte Holocaust-historiene sine. Det har også vært eksempler på tukling med vitenskapelige funn, som f.eks 'the missing link' i evolusjonsteorien. Alle vil ha sin bit av kaka, og noen tyr til å bruke uærlige metoder. Det er akkurat det som legger grunnlaget for at en konspirasjon kan oppstå.

Og med den ubalanserte mengden av makt og penger vi har i denne verdenen, så er det ganske mye som kan skje uten at det blir skrevet noe om det i avisene.. Å bare aforkaste alle alternative synspunkt fordi en alternativ teori som har blitt tenkt ut tidligere involverte romvesner ++ blir bare for dumt. Det kan ikke bli noen form for fremgang om ikke mennesker kan diskutere åpent og offentlig uten at den ene parten bare ler av den andre.

De teoriene som begynner å bli populære blant vitenskapen nå er noen helt andre enn de var for noen få tiår siden.
Det er svært farlig når en gruppe påstår at 'dette er rett', og 'det er ikke rom for diskusjon'.