View Single Post
Trigonoceps occipita
vidarlo's Avatar
Donor
Sitat av sykofant Vis innlegg
Derfor sender du ikke en rakett men en hel haug som slår ut landet så dem ikke er i stand til å sende noe som helst tilbake. Noe som ikke er så veldig vanskelig vis du bomber systematisk med atombomber.
Og i tillegg trur med å gjøre det samme med land som prøver å hjelpe usa.
Vis hele sitatet...
Jo, det er grønnforjævlig vanskelig når du ikkje har ballistiske missil som når USA. Det blir enda vanskeligere når du ikkje har kapasitet til å produsere meir enn eit einsifra tal våpen.

Det blir ENDA verre når kvar er fizzles på under 20kT TNT-ekvivalent.

Atombomber har store skadevirkninger, men ikkje *så* helvetes store. Ei enkelt bombe av den størrelsen NK har vil ikkje gjere skade på ein heil amerikansk storby sannsynligvis, og enda mindre om dei ikkje får til ei detonering over byen.

Nord-Korea har hverken våpen eller leveringssystem til å true USA. Om Nord-Korea hadde hatt ICBM's som kunne nå usa kunne dei uansett maksimalt fått utsletta ein amerikansk by før USA hadde latt det hagle multi-megaton-bomber over NK tipper eg.

Nei, uansett korleis du snur og vender på det er ikkje Nord-Korea i stand til å angripe USA på ein fornuftig måte. Det blir i så fall eit reint sjølvmordstokt for heile landet.

Det Nord-Korea kan bruke atomvåpen til er å hindre invasjon, ved å gjere invasjonen så kostbar som mulig. Og det treng dei ikkje leveringssystem med lang rekkevidde for.