View Single Post
Plukker opp igjen denne tråden, ettersom turen som det er snakk om ikke er gjennomført enda - og fordi jeg nå legger planer om en tur i endel av områdene det er snakk om.

Mye bra info i tråden, men ønsker rett og slett litt mer spesifikke tips om byer/steder/opplevelser man burde få med seg.

Planen min er at vi (2 pers) reiser tilsammen 2 uker fra Roma til Anacona og tar en ferge over til Split (evt. Dubrovnik eller øyene, hvis Split ikke er uunnværlig?), så videre nedover kysten til Montenegro (Kotor?) og avslutte ferien i Sarajevo (og fly hjem derfra).

Jeg er kjent i Italia, men har aldri vært på andre siden av Adriaterhavet. Sarajevo har jeg hørt er fantastisk og tenkte at det ville bli en fin avslutning. Men mellom Italia og Sarajevo er jeg usikker på hva vi burde gjøre. Vil ha en relativt rolig ferie, unngå de værste turistfellene, men likevel være i silviliserte byer/steder. Tenker derfor at det hadde vært fint å hatt et par steder bestemt å stikke innom noen dager når vi kommer over til Kroatia (og videre derfra). Søker tips mtp det! F. eks. ett tips i Montenegro og en øy i Kroatia (vet ikke hvilken som passer oss best).

Merker at jeg ikke har alt klart i hodet nå, så jeg poster i håp om å få en drøss med tips som gjør meg litt klokere