View Single Post
kjedelig streiting
Sitat av slashdot Vis innlegg
Så vi skal ha ein standard for USA og ein standard for Nord-Korea? Justismord er justismord uansett kor det skjer, om det er i Nord-Korea eller USA. Henrettelse er henrettelse uansett om det er i nord-korea eller USA.

Tvert imot er det meir kritikkverdig at eit demokrati utfører henrettelser enn at ein totalitær stat gjer det i mine auge.
Vis hele sitatet...
Så du ser ikke forskjellen på å bli straffet for å håne en statsleder, og det å drepe en person? Altså du mangler evnen til å se hvor alvorlig forskjellige forbrytelser er. Da blir det litt vanskelig å diskutere slike ting med deg...

Og ja justismord er justismord samme hvor det skjer, og derfor bør vi avskaffe dødstraff. Dog så kan ikke vi bestemme for befolkninga i USA at dødstraffen skal avskaffes. Det må de selv få bestemme. Heldigvis så ser det ut som fler og fler av dem skjønner det.

Så vi skal altså sittje i vårt vesle hjørne av verda og ignorere alt utanfor vår eiga stuedør? Eg meiner vi bør påverke der vi kan, og det å nekte å utlevere folk som risikerer dødsstraff er ein slik måte å påverke på.
Vis hele sitatet...
Ja vi bør prøve å påvirke dem, dog så har vi ikke noe med å blande oss opp i deres justispolitikk som netopp har blitt stemt frem av velgerne dems.
Sist endret av vidarlo; 22. mai 2009 kl. 21:02. Grunn: fjerna personangrep