View Single Post
3. Det er tydelig vis fuckings vanskelig, men hva er det værste som kunne ha hendt? At en av de små kidsa hadde spydd?
Vis hele sitatet...
så du mener at russen bare kan kjøre på å gjøre hva de vil? utsette små unger for CS gass gjør jo ikke noe, sålenge det er ikke du som blir utsatt for det. Jeg er selv russ, å mener enkelte russ, må tenke før dem handler, greit nok at noen av dem er det du kan kalle idiot, men de må jo forstå at bla fyre av CS GASS! ved en barne/ungdomsskole, er å gå langt, langt, langt over det som er akseptabelt. CS gass nevnes i media til å være en helt ufarlig gass, det stemmer, men bare om den brukes riktig. Hvilke erfaring hadde russen som fyrte av dette ? jo ikke en drit, skal jeg fortelle deg. Det er ikke uten grunn dette er ulovlig, i verste fall kan dette medføre store skader, i verste fall døden for enkelte.
Slashdot, linket til noe på wikipedia som beskriver fint dette: http://en.wikipedia.org/wiki/CS_gas#Toxicity

For dere som ikke kan engelsk:
Ved store doser kan det gi permanente skader på øyne og tårekanaler, og for personer med luftveisproblemer kan bruk av CS under visse forhold få fatale følger.

Greit at wiki ikke alltid er like troverdig, men for dere som er veldig kildekritiske:
egene ved London Medical Toxicology Unit påpeker i en ny rapport at CS-gassen slett ikke er harmløs. De har undersøkt 277 ofre for gassen i perioden fra 1998 til i dag.

De fleste pasientene opplevde rennende øyne, svie og redusert syn lenge etter at gassen skulle sluttet å virke. Blemmer, opphovninger og betennelser i huden var heller ikke uvanlige bivirkninger.
Vis hele sitatet...
http://www.dinside.no/348857/skades-av-gass

for dere som vil kverulere, la vær å synke ned til ett visst nivå.
Sist endret av Spelly; 6. mai 2009 kl. 22:07.