View Single Post
Queen of Blades
Jonta's Avatar
DonorCrew
Sitat av the captain Vis innlegg
Hadde kanskje vært greit å laget en slags bod der folk kunne komme å snakke med folk som hadde peiling og lese og lære om cannabis. Skadevirkninger, bruksområder, plantens historie, statestikker osv.
Vis hele sitatet...
Teh Winnar!

Flott med konstruktive flere konstruktive innlegg i stedet for enda en bekreftelse på at MarihuanaMarsjen er teit.

Jeg vurderte i et lite sekund å foreslå et samarbeid med Unge Venstre, men innså at de kanskje ville brydd seg mindre om det, og mer om å trekke velgere eller div.

At personene har god kunnskap er et must, det kan kanskje være et problem om hvor mange/hvem som stiller opp?

Hva tror folk? Hvem ville kommet for å få info? Kan det bli et instant-tabu å snakke med legaliseringsfolkene? Det vil selvfølgelig alltids komme tullinger, akkurat som hos politiske partis boder under valgkamp, men også folk som allerede kan en del om emnet og støtter det, og viktigst av alt: nysgjerrige åpne folk som kunne tenkt seg å lære litt.

Dette bør være noe en kunne få til, men om det skulle vært i regi av eller i forbindelse med MarihuanaMarsjen er jeg ganske tvilsom på. Å ha det på samme dag vil selvfølgelig være ganske aktuelt (selv om folk vil anta at de står i ledtog med MarihuanaMarsjen), de kan kaste et bedre lys på legalisering (de vil havne i media, og alt etter hvordan de framstilles vil folk få inntrykket av at de er sammen med MM eller ikke).

Skal MarihuanaMarsjen forbedres eller erstattes med noe bedre?