View Single Post
Stemmer din registrert alder her vil jeg anbefale deg å holde deg unna og heller vente en god del med år før du tenker tanken på å prøve noe slikt.
Svarene på dine spørsmål finnes allerede på dette forumet/tråden om du tar deg tid til å lese.

Rusen er svært kort og man blir ikke nevneverdig dårlig. Tar dere overdose (noe som lett kan skje med ekstrakten dere har bestilt) så vil dere mest sannsynligvis få en blackout og ha noia når dere våkner til igjen.

Det som er farligst med salvia er at man ikke har fullstendig eller noen kontroll overhodet under rusen og kan skade seg selv eller andre fysisk fordi man ikke har snøring på hva man driver med. Skal dere gjøre dette så gjem unna alt av kniver og potensielt farlige gjenstander.

Første gang jeg forsøkte salvia var mest skremmende og jeg var noe paranoid i noen timer før det roet seg. Dagene derpå følte jeg meg topp. De neste gangene jeg prøvde salvia var det en mye triveligere opplevelse men da begynte jeg med små doseringer og bygget meg opp der i fra. I tillegg til at jeg visste hva som ventet meg.

Tror ikke det er noen fysiske tegn på en person etter at rusen er over, men personen kan selvfølgelig være preget av hendelsen og oppføre seg deretter.

Og la meg bare understreke, salvia er ikke noe leketøy!!!
60x er uhyre potent og burde overhodet ikke bli benyttet ved førstegangsbruk. Hvis dere skal hive dere ut i dette må dere for Guds skyld begynne med små doseringer. Aller best om dere skrinlegger hele prosjektet.
Sist endret av Zendelum; 18. mars 2009 kl. 00:01.