View Single Post
Sitat av Chikara Vis innlegg
Hm, ok skjønner. Takk for svar felix poker.

Hva med å bruke tørkede salvia blader som erstattning for tobakk i jointer med cannabis? har selv merket at hasj/pot funker greit som en katalyst på salvia, når det kommer til å forsterke denne afterglowen. Eller hva med bare en ren salviablad-joint? Noen erfaringer anyone?
Vis hele sitatet...
Dette har jeg prøvd flere ganger med stort hell. Lager en mix av rundt en kvart sigg og 2-5 salviablader og 0.2->0.5g kvalitets tjall. Hvis man holder litt lenge inne og kanskje trekker litt ekstra så har det helt klart en liten synergisk effekt med cannabis. Jeg synes det gjør det hele litt mer interessant, men det er ikke noe jeg gjør hver gang jeg røyker. Litt mer psykedelisk på en måte, men også i en litt annen retning enn den cannabis drar til vanlig.

Salviablader i joint har ikke så mye for seg hvis man er ute etter de kraftige effektene, men hvis du regelrett knuller en joint med 6-7 blader skikkelig og holder trekkene 10-20sek så har det en klar virkning. Litt småpsykedelisk merker man at det er, og litt kroppslige reaksjoner som økt spyttproduksjon og kanskje "brusing" i kroppen. Det kjennes også nesten hver gang ut som jeg får et svettelag på huden på hele kroppen uten at jeg har det. Litt vanskelig å forklare, men huden kjennes kald og fuktig.

Skal nevnes at dette er svake effekter alt sammen som man lett kan overse hvis man ikke kjenner kroppen sin godt og vet å kjenne etter og utforske virkningene. Sikkert også hvis man ikke kjenner til psykedeliske tilstander fra tidligere. Virkningene utvikler seg jo også mer og mer ettersom man fokuserer mer på dem. Lett å riste det av meg om det skulle være nødvendig og opptre helt normalt. I tillegg trenger man rimelig innrøyka pusteveier for i det hele tatt å klare å trekke såpass intenst over tid at det blir noe særlig sving i det, men det er ikke mye som skal til i en vanlig joint så regner med at man kan merke det selv om man trekker som en vanlig joint.

Salvia blader i pipe derimot kan ta deg ganske langt, om ikke hele veien. Selvfølgelig helt avhengig av hvor mye man klarer å presse lungene sine. Jeg har ikke kommet lengre i utforskningen min av Salvia enn at dette stadiet i alle fall har potensiale langt forbi der jeg har vært.

Neste på programmet for min del er å fukte noen blader og lage en quid og tygge. Muligens nå i jula hvis det passer seg. Venter litt med ekstraktene, spesielt pga. det er umulig å vite hvor mye du inntar om gangen.

edit: Uff dette ble utrolig stotrete, men det får gå. skulle stå jointmix i stedet for "vanlig joint" på slutten av nest siste linje i 3. avsnitt.
Sist endret av DeMenT; 17. desember 2008 kl. 18:46. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.