View Single Post
Tenk deg scenarioet:
Du kommer med et eller annet du trenger hjelp med, klarer absolutt ikke å løse det selv..
Joda, 7sider med replies, side 1-3 er om hvor dårlig du er siden du ikke vet svaret, side 4 om nettsider der en kan finne bra onlinespill, side 5 handler om en eller annen 14enåring som skryter av sin egen penis, mens side 6-7 handler om hva folket gjorde på byen i helga.. Midt på side 5, mellom latterutbrudd og lengder, samt et par bilder, er svaret du leter etter.. Hvor aktuellt hadde det vært for deg å bla frem til dette svaret?

Er det god nok begrunnelse for

Hvis du ikke har noe å bidra med i en diskusjon, er det heller ikke noe behov for deg å skrive noe.

Administrasjonen reserverer seg retten til å slette innlegg selv om de ikke eksplisitt bryter med noen av disse reglene. Bruk sunn fornuft.


Sist men ikke minst, hvem vil ikke bli respektert for det de gjør, selv om det kan virke urettferdig for noen parter, da en tilbyr folket et gratis plass de kan diskutere og spør om hjelp til forskjellige ting. En gratis tjeneste de selv betaler både i penger og tid, samt må endel kunskap til for å kunne skape/holde gåendes..

Vil da påstå at det er en god begrunnelse for

Respekter administrasjonens avgjørelser. Dette er et privatdrevet nettsted, og du tjener ingenting på å krangle med administrasjonen. Får du en advarsel så bør du ta den seriøst. Dette nettstedet er et tilbud, ikke en rettighet.