View Single Post
Trådstarter
242
Sitat av hyys
Det er nevnt i et par tidligere posten, men jeg nevner det igjen: Det virker som at intigreringsproblemet ditt ligger litt hos deg selv, Biffen!

Å være annerledes er garantert en vanskelig ting. Om man er homofil, hjerneskada eller av "fremmed kultur" eller "mørkhudet". Tror det var Mullah som nevnte det, fremmedfrykt er noe menneske alltid har slitt med. Derfor kan jeg nevne at min erfaring er at det er en del innvandrere som "ler" av oss "nordmenn" også. Vi er jo fremmed for "dere".

Jeg tror at jo mer man snakker om det, jo lenger vil problemet vedvare. Bare det å lage en slik tråd som dette, viser jo bare at du ikke har tillit til "oss" nordmenn heller.

Når det er sagt, har jeg troen på at dette er og blir et mindre problem i fremtiden. Vi i Norge er blitt litt mer kjent med "dere" og "dere" er ikke så "gærne" som mange skal ha det til!

Igjen vil jeg på vegne av det norske folk unnskylde at vi er trangsynte, men vi er langt fra de største folkehaterene i verden. Se bare på midtøsten-konflikten!

edit: hater egentlig å bruke "dere", da jeg prøver å spre en holdning at vi alle er "oss".
Vis hele sitatet...
Du mener at det er hos meg feilen er? at jeg ikke klarer å integrere meg? Det trengs 2 parter for å integrere. en som vil bli integrert og en som inkluderer, jeg er praktisk talt inn i det norske systemet, så jeg har ikke noe problemer, jeg har bare noen spørsmål som jeg vil ha svar på, derfor tyr jeg til dette, ellers har jeg ikke noe problem med å snakke med folk om det ansikt til ansikt, men jeg er lei holdt på hele julesesongen med fulle eldre gamlinger som hadde en ting å klage på, men jeg var jo O K fordi jeg var flink til å snakke norsk!

Ja der sier du det selv utlendinger som ler av dere nordmenn, men faen heller, jeg ser jo begge sider jeg er midt i mellom, og jeg ser hvor idiotisk det er, det her har noe med stolthet å gjøre, faen jeg kan helt ærlig innrømme at jeg ikke har sansen for kosovoalbanere(gutter altså ikke jenter:P). men det er pga av mine dårlige erfaringer.

Sitat av mp34567
Etter å ha jobbet i oslo i x antall år har jeg hatt mine møter med rusmisbrukere og de som er langere osv.
Behandler man dem som mennesker åpner de seg rimelig bra og man får vite litt ting nå og da når de skjønner at du ikke skal smekke håndjern på dem og banke dem helseløse som politiet i hjemlandet ville gjort.
Jeg verken bruker eller distribuerer narkotika. Ja jeg har prøvd lettere stoffer men aldri noe så tungt som heroin eller kokain.
Krigen mot narkotika blir vanskelig og vinne uansett. Ja taliban var flinke de til å knekke armer og bein på folk som dyrka det men er det veien og gå?
Støtter du grov vold og invalidisering av folk? Blir vanskelig for her abdullah og brødfø sine 12 barn og 3-4 koner når han ikke har brukendes armer eller bein. Hva skjer da? Jo barna lærer seg at dette er en hard verden og lærer seg og stjele for å klare seg selv. Mener du at det er veien vi burde gå for å rydde narko av banen?

Jeg lar ikke mitt sinne gå utover noen. Jeg uttaler meg på et generelt grunnlag om hva jeg ser i samfunnet idag.
Poenget jeg skal fram til er at vi er forskjellige. Vi har forskjellig kultur bakgrunn og her kræsjer det litt.

Banke kjærester og koner helseløs er sikkert helt greit nede i pakistan. Her er det forbudt og blir ikke sett blidt på. Hva kona di skal ha på seg kan du egentlig gi faen i om du har valgt en norsk jente. Om hun vil sprade rundt i hotpants og bikinitop så er det hennes sak. Er veldig få norske jenter du får på en burka om sommern.
Du må også akkseptere at hun snakker med andre gutter og gud forby det kunne henne de ga henne klem eller noe så da må du nok løpe og drepe henne for å gjennopprette æren din.

Poenget er å blir at kulturene er forskjellige skal du bo i norge må du pent adlyde norsk lov og følge norske normer for å passe inn.
Per idag er det nærmest apartheid. Jeg går ikke inn på grønland om jeg kan unngå det og de går ikke inn på stedene jeg ferdes om de kan unngå det.

Men hvorfor er vi nordmenn som må ta kontakt og smile? Kan ikke dere komme bort til oss og prate litt norsk isteden?
Det er ikke særlig fristende for meg som nordmann og gå inn i en flokk afrikanere som preker et eller annet språk jeg ikke skjønner og spiser khat og spørre hei kan jeg få litt jeg også?
Det er dere som har flyttet hit dere må nesten gjøre en liten innsats dere også om dere vil bli akkseptert.
Vis hele sitatet...

Ingen som har bedt dem om å gå inn i en gjeng med afrikanere og tygge khat og si hei, som sagt snakker vi om mer realistiske ting, hvis det er det du mener med å omgås andre så vil jeg si at du mangler sosial inteligens, håper ikke det blir for mye for deg, men jeg flyr ikke inn i en gjeng med nordmenn og begynner å si "FAEN SÅ DERE HAN UTLENDINGEN ELLER?FAEN HAN LUKTA!" når jeg selv er utenlandsk, det er feil. Og mange utlendinger syns det er flaut å snakke gebrokken norsk for de har blitt ledd av så mange ganger! det kan jeg skrive under på! vet om flere jeg!