View Single Post
Dette er et emne som er diskutert til månen og tilbake, men.. Nei, selvfølgelig er det ikke noe galt i at to voksne mennesker inngår en gjensidig avtale om tjenesteytelser mot pengeytelser.

Det blir først galt når den ene er tvunget inn i det og arbeider under trusler om vold og død for seg og familien.

A pro pos nigerianske prostituerte vs. norske: Det er nok større sannsynlighet for at de norske har hepatitt og andre narkomani-relaterte sykdommer (skitne sprøyer, etc), mens det muligens er større sannsynlighet for at desperate nigerianere sier ja til et ligg uten kondom. Så med mindre du har en rasepreferanse tror jeg det blir hipp som happ mtp. sykdomsrisiko (hvis du skulle være så gæærn å utsette deg for hennes kroppsvæsker)..

Sitat av OoM
- Har de holdt på sånn lenge i Oslo? (Bor på gokk sjøl, så vet ikke)
Har nok drevet på en del år ja. Bor i "gokk" selv, og det er lite/ingeting her. Men, når jeg har vært ut i det vide Noreg har jeg opplevd det ja.

- Har de kommet til Norge for å prostituere seg (jobbe) eller er de flyktninger som har blitt fryktelig forsømt / feil integrering i samfunnet?
Sikkert begge deler. Er nok en del som blir presset til det

- Er de narkomane?
Det er alltid noen narkomane. Men, man er jo ikke automatisk narkoman når de driver med prositusjon?

- Er det noen nordmenn som kjenner dem, og som har snakket med dem?
Er selv bare 16 år, og har blitt kontaktet av en prostituerte ja. Men, om de var nigerianske eller ikke, aner jeg ikke.

- Hvorfor (i all verden) stakk de av med han politikerens briller?
Fordi det var dyre briller? For sikkert solgt de for masse penger

- Er det sannsynlig at de har HIV/AIDS? Isåfall, hvor mange sånn ca?
Dumt spørsmål egentlig. Er umulig for oss å annslå et ca tall. Blir jo det samme som å spørre om et ca tall til hvor mange som bruker te lys på kjøkken bordet.

- Tror dere alle har en felles hallik, som sitter skikkelig godt i det? I såfall: bor han i Norge?
Tror ikke det er så altformye hallikk virksomhet i Norge. Men, jeg skal ikke utale meg mer en det. Jeg aner rett å slett ikke. Snakker ut av hva jeg tror.

- Er det noen her som har erfaring / en god historie å fortelle om disse horene?

Jeg har ingen ihvertfall.
Vis hele sitatet...
Kanskje du skulle gjort litt research før du svarte.

- Nei, det er ikke klassiske flyktninger blant de nigerianske prostituerte. De kommer som oftest til Norge på italienske papirer, og de fleste har prostituert seg i utlandet før de kom hit.

- Nei, det er ikke narkomane blant de afrikanske prostituerte, med mindre de har blitt det i Europa. De er stort sett rusfrie og jobber kun for å betale ned gjeld / hjelpe familien

- Stort sett de fleste afrikanske prostituerte har en form for hallik bak seg. Men i motsetning til de østeuropeiske er de som regel backet av større nettverk, hvor hovedmennene sitter i Søreuropa eller Afrika. Ofte er det en "horemamma" som samler inn pengene, og som regel er disse tidiligere prostituerte som har jobbet ned gjelden og nå jobber for halliken. Pga. dette er det som regel umulig å påvise, for ikke å nevne slå ned på hallikvirksomheten.