View Single Post
Er så vanskelig og velge hvordan spill jeg skal velge i sånne her tråder..
Første jeg fikk av mine foreldre var en gammel Sega av den flate firkantige sorten (husker ikke om det var MegaDrive eller Genesis den het). Der spillte jeg Gud vet hvor mange timer med Sonic 2.
Etter det ble Amiga innhandlet, her gikk det mye i CannonFoder, PoliceQuest 1 (fikk en norsk engelsk ordbok hos min mor for å kunne spille det, kunne ikke ett kvekk engelsk men kunne nesten skrive norsk da.. gikk på ett vis, men kom jo aldri spesielt langt i det i en alder av 8-9 ) Navn sånn som North & South, Vikings og StuntDriver varmer jo også hjerte.

Min første PC opplevelse var Monkey Island 1 hos en kompis, husker han fyrte det igang på en gammel 386, var blitt så gammel at jeg kunne litt i grann engelsk da, og spillet falt i smak med en gang.

Selv fikk jeg ikke kjøpt datamaskin før jeg fikk en Compaq 486DX4 maskin i hus, hadde 8mb ram Med til den maskinen fulgte KingsQuest 7, etter det ble jeg helt solgt for spill av den typen. Og har i ettertid spilt gjennom alle KingsQuest, SpaceQuest, PoliceQuest og Leisure Suite Larry spillene. Også alt av Monkey Island, som forøvrig er de beste spillene noen gang laget!

Full Throttle og Sam & Max må også komme med på listen, også Colonization, og Baldurs Gate, NeverWinter Nights... Må bare slutte å skrive nå, ellers blir jeg bare å innse selv at jeg ikke har hatt en barndom, men kun en karrierestart som spillfreak. Spill gir mange gode minner