Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
Viser resultater 1 til 4 av 4
Søket tok 0,01 sekunder.
Søk: Tråder startet av: Lycke
  Tråd / Trådstarter Siste innlegg Svar Visninger Forum
Trøtt av coke
Trøtt av coke
Trådstarter: Lycke
hadde en kveld med en kompis vi tok et par linjer også ble jeg skikkelig døsig. Han ble ikke det han ble gira og pratsom. Endte opp med å ta en del utover kvelden 0,8g ca. men kom meg aldri over kneika ble tidvis mer pratsom men meste parten av tiden lå jeg i sofaen med pledd rundt meg :D . Er...
Lycke
4 uker siden
av Deceptive 
10 1.366 Rusmidler
Anbefalinger til arbeidsgivere i Oslo eldreomsorgen
Anbefalinger til arbeidsgivere i Oslo eldreomsorgen
Trådstarter: Lycke
Skal begynne å jobbe i eldreomsorgen i Oslo, ønsker jobb i hjemmetjenesten eller omsorgsbolig. Er åpen for offentlig og privat. Noen som har noen private aktører å anbefale? Har hørt at det er meget stor variasjon i timeslønn hos de forskjellige aktørene at det kan svinge opptil 100kr +/- i timen.
Lycke
9. august 2023
av Lycke 
0 488 Yrke og utdanning
Gaming PC til 8k, er det mulig?
Gaming PC til 8k, er det mulig?
Trådstarter: Lycke
Hei, Skal bygge en pc til guttungen for 8k, kommer primært til å bli brukt til, minecraft, roblox og fortnite. Er dette mulig med dagens GPU-priser? Vet ikke hvor godt fortnite er optimalisert men regner med at det er litt mer krevende enn roblox og minecraft. Tar imot tips til deler og...
Lycke
7. juni 2022
av JatterMed 
17 3.563 Kjøp av maskinvare
Kjøp av ny PC-skjerm
Kjøp av ny PC-skjerm
Trådstarter: Lycke
Skal ha en ny pc-skjerm går for det meste i FPS-spill CS/Valorant/Apex Har sirklet det ned til disse to men klarer ikke bestemme meg for hvilken.' Skjerm 1. https://www.komplett.no/product/1161626/gaming/gaming-utstyr/gamingskjermer/aoc-27-curved-gamingskjerm-c27g2zebk# Skjerm 2.
Lycke
16. mars 2022
av Macmann 
5 2.563 Kjøp av maskinvare
Viser resultater 1 til 4 av 4