Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
Viser resultater 1 til 4 av 4
Søket tok 0,01 sekunder.
Søk: Tråder startet av: khawaga
  Tråd / Trådstarter Siste innlegg Svar Visninger Forum
SafeBackup
SafeBackup
Trådstarter: khawaga
Denne ble lansert av Nettavisen for et par timer siden: http://www.safebackup.no Jeg har ikke testet brukervennligheten; jeg tenkte jeg kunne få lurt noen andre til det :D den er tydeligvis også foreløpig (?) bare for Windows.
khawaga
18. november 2008
av Pippole 
1 411 Internett
Beskyttet mappe ... freeeez
Beskyttet mappe ... freeeez
Trådstarter: khawaga
Jeg må for en sjelden gang ty til hjelp angående Windows. Jeg forsøkte for en tid tilbake å "beskytte" en mappe, for å se hvordan det fungerte. Det fungerte alt for bra. Jeg har i mellomtiden ominstallert Windows, og denne utgaven av XP overskrev windows-mappen, samt "Documents and Settings". ...
khawaga
6. april 2006
av khawaga 
4 516 Windows
1% of the world
1% of the world
Trådstarter: khawaga
http://www.point1percentoftheworld.com/ Nok et unyttig, men morsomt nettsted. Påfallende mange norske her foreløpig. La det bli flere.
khawaga
10. januar 2006
av Jeenyus 
25 2.047 Diskusjon
Vrang ADSL
Vrang ADSL
Trådstarter: khawaga
*fres...* Av en eller annen idiotisk grunn får jeg av og til ikke koblet fra ADSL annet enn fysisk. Det virker nesten som den brenner seg fast etter en tid. Jeg har lagt inn en snarvei på desktoppen til oppkoblingen. Det som da ofte skjer, er at jeg ikke *får* koblet fra: i stedet for boksen for...
khawaga
6. november 2005
av khawaga 
7 568 Windows
Viser resultater 1 til 4 av 4