Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
Kunngjøringer i forum : Web-utvikling
nso
popålol
nso's Avatar
Administrator
I tillegg til det generelle regelverket gjelder følgende regler for dette underforumet

Webutviklingsforumet skal brukes til diskusjon om webutvikling og er ikke først og fremst et supportforum, i likhet med resten av nFF. Da det er glidende overganger tillater vi selvsagt support/hjelp til ymse webrelaterte emner, men noen kriterier må følges:
  • Du skal beherske et minimum av evner før du poster emner i dette forumet. Totalt grunnleggende ting finnes det uendelig mye dokumentasjon på rundt om på Internett, samt andre forumer hvor du gjerne kan spørre for å få ting inn med teskje. Hvis du setter deg ned for å lære akkurat nok php til å lage en enkel funksjon og så kommer for å spørre etter hjelp er det åpenbart hvor feilen ligger - du bør rett og slett lære deg språket og/eller den logiske strukturen før du setter i gang med prosjekter. Du lærer ingenting av at andre gjør arbeidet for deg og hvis du er ute etter at noen gjør ting for deg, foreslår jeg at du er klar til å betale for det.
  • Problemstillingen skal være mer sammensatt enn at du kan lese deg til løsningen på få minutter i dokumentasjonen. Vi setter ikke spesielt stor pris på latskap, og hvis noen blar seg fram til svaret på minutter etter at posten ble laget, risikerer du at det spøker for brukerkontoen din.
  • Du skal ha gjort et hederlig forsøk før du poster her. Vi forlanger ikke at alle skal være eksperter - ei heller forventer det. Har du gjort et hederlig forsøk og forsøkt å forstå problemstillingen, legger ved alle tanker du har gjort deg og kode du har skrevet, samt holder en tone som gir folk lyst til å hjelpe deg, har du mye større sjanse for å få svar.