Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
Kunngjøringer i forum : Spør oss
I tillegg til det generelle regelverket gjelder følgende regler for dette underforumet

Her kan dere spørre oss hvis dere lurer på noe om forumet. Dere kan spørre om det meste, men det er ikke en plass for å spørre om hvorfor innlegget ditt ble slettet. For det henviser vi til det generelle regelverket. Hvis det fortsatt er uklart hvorfor innlegget ditt forsvant, kan du sende en PM til noen i crew.

Vi ønsker å tilby en mer åpen kanal for kommunikasjon med forumledelsen, men sletting er noe som forekommer såpass hyppig her hos oss at det vil ødelegge tilbudet om vi skal måtte fokusere på det. Tanken er at det skal bli lettere å få gode svar, og at det skal senke terskelen litt for å spørre siden man slipper å lure på hvem man skal sende PM til.

Spør oss fungerer slik at hvem som helst kan opprette ny tråd, men det er kun trådstarter og crew/admin som kan poste i tråden.

Vi vil over tid også bygge opp en FAQ som er klistret i dette forumet. Ta en titt på denne før du eventuelt oppretter ny tråd for det du lurer på.