Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
Kunngjøringer i forum : Elektrisk DIY
nso
popålol
nso's Avatar
Administrator
I tillegg til det generelle regelverket gjelder følgende regler for dette underforumet

DIY-forumet - Do It Yourself - omhandler alle ting ein bygger sjølv. Alt fra heimelagde elektroniske kretser, til mekaniske ting som kan vere av interesse for nFF.

Det vi vil ha her er:
  • Byggebeskrivelser
  • skjema/tegninger
  • spørsmål rundt elektronikk
  • kildekode til microcontroller-ting
  • ideer

Det er ei viss overlapping mellom Hardware-forumet og elektronikk. Generelt så skal problemer med maskinvare i hardware-forumet, og elektronikk-spørsmål her. Dersom spørsmålet gjelder elektrisk modifisering av hardware passer det imidlertid inn her.

DIY-ting har en viss tradisjon i hacker-miljøa, og vi ønsker å gjere dette til ein kreativ plass for folk som liker å plukke fram redskapen og lage ting

Om du vil ha hjelp til å løyse eit problem, så opplys kva problemet er. Ikkje kva di tenkte løysing på problemet er. Ofte tenker folk feil, eller låser seg fast i ei tankebane som ikkje er fruktbar. Vi er ikkje synske, så kom med så mykje detaljer som du kan.