Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
Kunngjøringer i forum : Det sosiale hjørnet
I tillegg til det generelle regelverket, gjelder følgende regler for dette underforumet:

Det sosial hjørnet er ment for arrangering av sosiale begivenheter, både store og små. Du kan arrangere større treff, eller bare finne noen fra nærmiljøet for å gå på kino eller ta en øl med. Sosialisering kan også foregå online, og er ikke begrenset til IRL treff. Normen er at man er åpen og inkluderende overfor alle som svarer. Hvis det dukker opp veldig unge folk så tar man hensyn til det, og modererer seg etter forholdene. Eneste grunn til å sette aldersgrense er hvis man skal inn et sted som krever dette.

For å opprett et emne kreves det kun at du presenterer en plan eller et forslag til noe sosialt. Nøyaktig sted og dato er ikke nødt til å være spikret på forhånd. Man kan komme fram til dette underveis.

Ved arrangering av større treff, er det lurt å opprette en egen tråd med poll i forkant for å lodde stemningen. Her kan man for eksempel presentere noen datoer som alternativer. Når man har landet på en plan, kan man poste denne i en ny tråd med sted og dato i tittelen.

Vi har gode erfaringer med sosialisering og treff arrangert på forumet gjennom mange år, og i de store byene har vi egne miljøer som har oppstått rundt Freak. Vi er ikke bare et debattforum, men faktisk også et sted man kan finne nye venner!

Vi blander oss ikke oppi hva folk gjør sammen, men vi tillater ikke planlegging av ulovlig rusbruk i det sosiale hjørnet.