Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  6 854
http://www.websamba.com/rebel87 er der lagt ut en ny versjon av sattracker. Denne har en Emulator, men da jeg ikke er altfor sterk i holandsk, lurte jeg på om noen av dere har prøvd denne, og kunne forklart hva den gjør.
For og oversette kan du prøve google sin oversetter eller altavista's babelfish. Om de ikke støtter spraaget så kan du spørre SharQ meget pent. Han kommer fra Holland..
Lasta du ned "Strong 8000 emu keys how to" som lå rett over?
Det var noe info + en downloader til emu keys. Kunne til å med sette "language" på Norsk!Gi meg et pling når du får det til da. Har prøvd det får en stund siden men skjønner ongen ting.
▼ ... over en uke senere ... ▼
Baxter: Fant også guide til conaxEmu på svensk! http://www.zappafree.com/ Ligger under Guider og info -

Håper det kan være til nytte.
Trådstarter
Jeg skal holde deg oppdatert på hva som skjer. Takker for øvrig for stor hjelp, den siste linken var meget hjelpsom.
He he, ja gi meg no oppdatering viss du får det til.
▼ ... over en uke senere ... ▼
Jeg har nå patchet den. Dette er seriøst noe av det hotteste innen parabol software som finnes. Emuen virker perfekt, du oppdaterer den med key21, og vips så er con*x åpen. I tillegg er der et virtuelt kort som ligger inne i programvaren, som kan programeres som et vanlig Xin1 kort. Det beste av alt er at alt kan gjøres fra fjernkontrollen. PS "info"knappen er bokstaven F når du programerer med remote.