Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  5 2320
Hey freaks!

Jeg er snart ferdig med VGS og jeg har lyst til å ta et årsstudium for å "slappe litt av" og teste ut web design og det jeg lurer på er noen som har noen ide om hvordan det er? Finner lite informasjon

Hvilke språk lærer vi?
Hvordan er studie generellt?
Bruker vi programmer som dreamweaver? Ønsker helst å skrive selv

Nettsiden til studie:
http://www.hiof.no/nor/hogskolen-i-o...o&type=katalog

Takker for svar
http://www.hiof.no/nor/hogskolen-i-o...&type=studieue

På alle høgskoler og universiteter så ligger som regel alltid studieplanen ute på nette. I linken over så ligger det en detaljert timeplan for hele året og hvert semester ute. Klikker du på faga kan du lese mer om faget, krav for å bestå, forkunnskaper osv.
Trådstarter
89 8
Å herregud, sorry. Legger ned tråden, takk for hjelpen uansett!
Siden studieplanen til oppstart høst 2014 ikke har kommet ut enda, kan du kikke på studieplanen for dette årskullet istedet. Det pleier å være ingen eller relativt lite endringer fra år til år. Bla deg ned til "studiemodell", og trykk deg innpå de aktuelle fagene for å se hva du kommer til å lære:
http://www.hiof.no/nor/hogskolen-i-o...ieue&subtype=1

Nå er årsstudium fullt studie, så kanskje ikke det riktige for deg å ta dersom du ønsker å slappe av. Webdesign er kun en liten del av studiet, så om dette er det eneste du er interessert i kan det bli tungt. Om du derimot ønsker å smake litt på IT generelt, men er usikker på om du ønsker å studiere det i flere år, så er det ikke dumt å velge årsstudiumet. Det gir deg også muligheter til å utvide til en bachelorgrad om du finner studiet interessant
Trådstarter
89 8
Var det jeg mente, ikke direkte slappe av, da kunne jeg bare ha tatt friår, men gjøre noe jeg allerede er intressert i og jobber litt med på fritiden, ønsker å jobbe med objektorientert programmering og web.
itfag.hist.no de har fag som kan tas enkeltvis