Svar
 
Trådverktøy
Gammel 14. mars 2013, 19:56   #1
fuzzy76
webdings
fuzzy76's Avatar
 
Medlem siden: aug. 2001
Innlegg: 2.113 / KP: 394
502 Bad Gateway

Sitat:
502 Bad Gateway

cloudflare-nginx
Hver gang jeg åpner trådlenke (fra f.eks epostvarsler), og omdirigeringsloop på forsida. Dette er i nyeste Chrome hjemme. Men i Firefox og forsåvidt Chrome på jobb ser det ut til å funke. Har vært sånn ihvertfall et par dager.

Hvor usannsynlig det enn kan virke, dette er mine faktiske meninger.
Meg.
Sist endret av fuzzy76; 14. mars 2013 kl. 19:57.
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 14. mars 2013, 20:31   #2
Fuzzybossen
Konsulenten
Fuzzybossen's Avatar
 
Medlem siden: mai 2011
Innlegg: 2.963 / KP: 1530
Det er nok en serverfeil på nettsiden du besøker. Det er altså ikke en lokal feil du kan gjøre så mye med.

Treat people who know less than you with respect, deference and patience.
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 14. mars 2013, 20:34   #3
nso
the baker
nso's Avatar
Administrator
 
Medlem siden: jan. 2001
Innlegg: 5.882 / KP: 3813
Regner med det er nFF det er snakk om? Anyways, for et par dager siden slo jeg på SPDY-support for å eksperimentere litt. Jeg slo det av nå, så får du se om det blir bedre. Du får sende en mail hvis det fremdeles ikke fungerer.
Sist endret av nso; 14. mars 2013 kl. 20:35.
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 15. mars 2013, 09:20   #4
fuzzy76
webdings
fuzzy76's Avatar
 
Medlem siden: aug. 2001
Innlegg: 2.113 / KP: 394
Det er nFF ja, mulig at cloudflare ikke likte SPDY. Skal teste hjemmefra i ettermiddag.

Hvor usannsynlig det enn kan virke, dette er mine faktiske meninger.
Meg.
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 15. mars 2013, 10:54   #5
nso
the baker
nso's Avatar
Administrator
 
Medlem siden: jan. 2001
Innlegg: 5.882 / KP: 3813
Sitat: Originalt skrevet av fuzzy76 Vis innlegg
Det er nFF ja, mulig at cloudflare ikke likte SPDY. Skal teste hjemmefra i ettermiddag.
Det er cloudflare sin implementasjon, men den er visst enda i beta.
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 15. mars 2013, 12:06   #6
Ueland
 
Medlem siden: okt. 2006
Innlegg: 572 / KP: 174
Går bedre å surfe her i dag hvertfall, kunne kun surfe her inne i "pornomodus" i går.

Mvh Ueland
Jobber med IT i juss-verden
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 15. mars 2013, 18:39   #7
fuzzy76
webdings
fuzzy76's Avatar
 
Medlem siden: aug. 2001
Innlegg: 2.113 / KP: 394
Funket hjemmefra nå ja. Pussig egentlig, for det funket fint i nøyaktig samme Chrome-utgave fra jobb, og de syncer alt av innstillinger og extensions mellom hverandre.

Hvor usannsynlig det enn kan virke, dette er mine faktiske meninger.
Meg.
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 16. mars 2013, 00:57   #8
BigJackW
 
Medlem siden: april 2006
Innlegg: 45 / KP: 5
Får også omdiringsloop når jeg går til http://freak.no. Går jeg direkte til http://freak.no/forum kommer jeg inn.
Svar på og siter dette innlegget
Svar
Trådverktøy