Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  154 14014
Sitat av COKPORN Vis innlegg
Ja, disse gutta bør få store konsekvenser for det de har gjort.. Men stenge ned alle slakterier pga noen idioter som mishandler dyr? De jævla veggiene skjønner jeg meg ikke på. Æææsj, du vet du spiser et dødt dyr nå?? Stakkars dyr!! Stfu! Vi har alltid spist kjøtt, og kommer alltid til å gjøre det for å overleve. Noen av dere er helt disgusting.. Ser latterlig tynne ut. Var litt OT på slutten der, men mange av kjøttindustri-forkjemperne bruker slike videoer av mentale hillbillies som unnskyldning for å stenge ned hele kjøttindustrien. Syns jeg blir for dumt..
Vis hele sitatet...
Mulig jeg har oversett det nå, isåfall beklager jeg dette, MEN jeg har fulgt denne tråden gjennom det hele nå fordi dette er en sak som ligger mitt hjerte nært, og jeg har enda ikke sett et eneste innlegg hvor "de jævla veggiene" klager over at folk spiser kjøtt i denne tråden. Har jeg oversett nå? det jeg derimot ser er hvordan du er den som starter og klage på vegetarianere. Snakk om å kaste første steinen.

Mvh. Vegetarianer.
Sitat av CharlieSabotage Vis innlegg
Mulig jeg har oversett det nå, isåfall beklager jeg dette, MEN jeg har fulgt denne tråden gjennom det hele nå fordi dette er en sak som ligger mitt hjerte nært, og jeg har enda ikke sett et eneste innlegg hvor "de jævla veggiene" klager over at folk spiser kjøtt i denne tråden. Har jeg oversett nå? det jeg derimot ser er hvordan du er den som starter og klage på vegetarianere. Snakk om å kaste første steinen.

Mvh. Vegetarianer.
Vis hele sitatet...
Ikke bruk denne tråden som kilde til at alle veggier ikke kritiserer kjøttetere da.. De er det mange av. Er det samme andre veien også. Det poenget mitt var, som du åpenbart ikke fikk med deg pga at du ble opphengt i kritiseringa av ditt tilhengerskap, var at veggier bruker mentale hillbillies som mishandler dyr som unnskyldning for å stenge ned kjøttindustrien..

Folka som står bak denne videoen: Mercy For Animals
Det første du ser til høyre i startsiden er "Get your free vegeterian starter kit". Ikke misforstå, jeg er glad de slapp ut denne videoen slik at disse idiotene får konsekvenser(forhåpentligvis).
Sitat av Outier Vis innlegg
Har ikke sagt JEG tror på gud, bare innretter meg etter hva milliarder av andre mennesker tror på, så brukte guds forklaring da.

Dette er ikke en diskusjon egentlig. Dyrene er for at vi skal kunne leve på dem. Det er survival of the fittest her på kloden. De sterkeste overlever, altså vi.
Syns dette blir litt off-topic atm.
Vis hele sitatet...
Hm, jeg kan ikke begripe at noen kan tro på slikt svada, som at dyrene eksistrer ene og alene fordi menneskene skal ha mat.

Det er sant at mennesket er øverst på næringskjeden nå.
Og selvfølgelig, folk bruker dyr som mat, slik har det alltid vert, og det er helt normalt.
Og de fleste av oss mennesker synes nok at ett annet menneske er mer verdt enn f.eks. en mink eller bever. Men dette blir samme prinsippet som at en ulv setter en annen ulv i flokken sin, høyere enn ett menneske.

Det at naturen er laget eller skapt slik at menneskene er mer verdt enn dyr, det nekter jeg å tro på!
Det er forskjell på mest og minst verdt, og øverst og nederst på næringskjeden.
Sitat av Plateau Vis innlegg
Kjipt at dette utvikler seg til at det skal være "oss" som spiser kjøtt, og "dem" som ikke spiser det. Nå har det seg ikke sånn at alle veggiser løper rundt og kjefter på de som liker å kose seg med koteletter og pølser. Og nettopp derfor er det lov å kritisere dem som klager over valget deres.
Vis hele sitatet...
Var ikke meningen å skjære alle over en kam der, gikk litt fort. Vet at ikke alle er sånn, kjenner flere vegetarianere selv som ikke er sånn, men de som faktisk gjør det, trenger ikke klage når jeg svarer tilbake. Gjensidig respekt 'n all that stuff.

Og for å komme på topic igjen, jeg syns det er feil å skade dyr unødvendig, og jeg liker ikke mennesker som gjør det. Og jeg liker hvertfall ikke at dem står å filmer det mens det virker som om dem morer seg over hva de holder på med. Jeg har virkelig ikke medfølelse med dem når dem så tydelig har driti seg ut, og fått stort sett hele resten av verden på nakken. De skulle tenkt på konsekvensene FØR de i det hele tatt gjorde det, og LENGE før de filmet det og la det på nett.
▼ ... noen uker senere ... ▼
Sitat av Outier Vis innlegg
Menneskerasen er #1 på denne kloden og dyrene er vår mat, hvertfall ifølge GUD. Ren syklus ja. Dyrene var ment for mat, ikke noe annet.
Vis hele sitatet...
Sitat av Alice Walker
The animals of the world exist for their own reasons. They were not made for humans any more than black people were made for white, or women created for men.
Vis hele sitatet...
Og hva i svarte har Gud med dette å gjøre når du ikke en gang tror på Gud? Noe sier meg at du ikke er gammel nok til å skyte med den hagla du nevner.

Sitat av McVik Vis innlegg
Greit nok at folk er forskjellige, og at man skal ha fritt valg med stort sett alt, men veggiser trenger ikke whine til meg fordi jeg spiser kjøtt. Det blir bare dumt.
Vis hele sitatet...
Du og alle andre som bruker dette argumentet må pokker meg se å skjerpe dere. Jeg har, og har hatt, mange venner som er vegetarianere, og ALDRI har noen "whinet" til meg fordi jeg spiser kjøtt, og jeg tror ikke et sekund på at dette er noe problem for deg og dere heller! Derimot hører jeg stadig vekk tullinger som "whiner" til de fordi de IKKE spiser kjøtt, som om de skulle ta seg personlig nær av hva andre velger å spise og ikke. Hva organisasjoner som kjemper for større utbredelse av vegetarianisme angår, så kan du være knusende trygg på at antall reklamer og ytringer som har som hensikt å få deg til å spise mer kjøtt er i ekstrem overvekt. De som "whiner" her, er utelukkende dere. Så skjerp dere og finn noen reelle problemstillinger å grine over i stedet.