View Single Post
2pac alive in serbia
frilansloser's Avatar
241
Sitat av DrPerception Vis innlegg
Nå er ikke jeg noen spesielt fan av Trump eller Biden bare så det er sagt, men av de to er definitivt Biden lengst ut å sykler mentalt. Om han er dement eller ikke er vanskelig å svare på, men det er i allefall sikkert at han mentalt redusert.
USA fremstår som svakere geopolitisk og flere konflikter som under andre presidenter mulig kunne vært unngått er nå i gang
Vis hele sitatet...
Jeg ser poenget ditt for fremtidige presidenter, men akuratt nå, hvilke konflikter mener du en annen optimal president kunne ha unngått totalt, evt avviklet slik de er eller har vært il.a de to siste årene?

Personlig føler jeg at Joe Biden har gjort en grei jobb så langt, til tross for hvordan han offentlig fremstår. En amerikansk president har ikke uendelig makt heller.

Det er en vanskelig situasjon Trump har skapt hele USA akuratt nå, ingen annen president har klart å polarisere et helt land til å enten tro at jorden er flat eller at å grabbe damer by the pussy kan glemmes + covid er fake etc etc.

Det er helt latterlig hvor kraftig høyresiden har blitt radikalisert med Trump i ryggraden. Godt over en tredjedel av USA lever i en psykotisk virkelighetsoppfatning.