View Single Post
Sitat av Dough Vis innlegg
Jeg vet ikke om noe å styre unna. Det er et jevnt og godt utvalg i armaturer og jeg har bare inntrykk av grei kvalitet.
Jeg har en sånn med diffuser og spot'er. Diffuser gir mer enn nok taklys i mitt tilfelle og så er det en bonus med at det er white ambient og farge. Jeg synes det ble virkelig gøy når jeg fikk flere fargede lyskilder i sammenehengende stue og spis. Ingen tilhenger av spot'er men kombinasjon sånn synes jeg er fint.

Til badet får du også armatur, mye bedre løsning spør du meg enn å begynne med Namron. Du får ei farget PH pære til prisen av en Namron dimmer... Og det er uten elektriker. Armatur kan du koble selv lovlig.
Vis hele sitatet...
Har du kilder til denne påstanden:
Armatur kan du koble selv lovlig?

Da håper jeg ingen har mulighet til å så tvil om hvilken påstand jeg lurer på kilder til.

Det ser ut som din påstand om at man med loven i hånd kan koble eget armatur er feil da armatur er å anse som en fastmontert gjenstand.

https://www.huseierne.no/hus-bolig/t...-reparasjoner/

https://www.elvia.no/elsikkerhet/sli...ktrisk-arbeid/

https://www.lampehuset.no/lovagjoreselv

- Helt kort og enkelt forklart er det slik at en lampe som henger på en spiker eller skrue kan du koble opp selv, og du kan også sette på støpslet til lampen. Men med en gang du må begynne å skru ut tre skruer fra en vegg eller fra taket for å få løsnet lampen – der går grensen. Da er det en del av den faste konstruksjonen der fagmannen må inn.
Vis hele sitatet...
Det er en ting jeg er i interessert i nå. Det er kilder på at å montere armatur er lovlig, eller kilder som tilsier at armatur ikke er en fastmontert elektrisk del. Kan du komme med det?
Sist endret av knert1; 5. januar 2022 kl. 17:32. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.