View Single Post
Sitat av Antimatter08 Vis innlegg
Ikke for å kuppe her, men siden det blir nevnt her og mange andre steder på forumet; funker det virkelig å bare henge opp en postkasse ett random sted? Har ikke posten F.eks faste ruter, og vill kunne reagere på en postkasse som ikke er knyttet til en adresse eller husnr, og som igjen vill kunne spores tilbake til person?
Vis hele sitatet...

Akkurat det tror jeg ikke er noen risikofaktor. Folk flytter inn og ut av boliger, leiligheter, hybler, kjærester etc hele tiden. På fellespostkassestativer så er det alltid nye navn på postkasser, eller det er en eller flere nye postkasser. Det er jo også slik at mange har flere bosteder, kanskje grunnet jobb etc og får dermed post på forskjellige plasser. Så det er nok helt uproblematisk for posten at det kommer nye navn på feks en bestemt postadresse.

I bygårder ol så er det støtt nye navn på postkassene. Og noen postkasser har både 4-5 forskjellige navn el mer på postkassene.

Posten blir jo sortert på posted, og så gateadresse. Og går deretter til postbudet. De har vel jobb nok med å sørge for rett post i rett kasse og kunne nok brydd seg mindre om hvor lenge en kasse har stått på stativet eller om det er kommet nye siden sist levering.

Nå er jo ikke anonym postkasse veldig sikkert, da snuten kan finne på å sette span på postkassen. Er flere som er tatt i den forbindelse. Og du klarer ikke lyve deg ut av den veldig lett heller. At du har kjørt ut på bygdelandet flere mil hjemmefra og tilfeldig blir tatt med armen langt ned i en postkasse som inneholder knark. Blir lei å komme seg ut av den....