View Single Post
Får virkelig inntrykk av majoriteten av cannabisbrukere roper ut etter åpen diskusjon rundt det relevante lovverket og krever forståelse fra andre over sine egne valg her i livet, men med en gang noen sier at de personlig tar avstand fra cannabis blir man stemplet som ignorant og fordomsfull. Skjerp dere folkens! Hvis en person velger å holde seg unna et ulovlig rusmiddel så er det den personens valg. Kanskje dere syntes at cannabis er et like alvorlig lovbrudd som epleslang, og kanskje dere har rett i det. Men hvis en annen person følger loven på prinsipp så er ikke det deres sak å legge seg opp i.

Ellers har jeg ikke så mye å bidra med til spørsmålene dine, trådstarter. Hvis dere er i et seriøst forhold som har vart lenge og disse vennene til kjæresten er gode venner av ham syntes jeg det høres rimelig ut å ha lyst til å møte dem i minst en setting hvor det ikke røykes. Men som noen andre sa litt lenger oppover, hvis du er totalt avstands og dette er folk som røyker ofte så høres det jo ut som det kan bli en liten personlighetskollisjon.

Sitat av pkk1990 Vis innlegg
Vi kan se til bl.a. Nederland og USA, der cannabis er et lovlig rusmiddel på lik linje som alkohol.
Vis hele sitatet...
I USA er det lovlig rekreasjonelt i fire stater, og medisinelt i en håndfull flere. Nederland er det strengt tatt ulovlig, men det finnes lover og regler på at man ikke kan bli straffet for små mengder.