View Single Post
Sitat av gulsaft Vis innlegg
70 timer i uka og ikke overtidsbetalt?? Hvordan orker folk dette?
Vis hele sitatet...
Tja, nå jobber jeg selv ca. 65 timer i uka de verste periodene (Julebord, og nå i juli), men som kokk. Hvorfor? Morsomt, dagene går veldig raskt pga stresset og du blir rett og slett vant til det. Alle nye innenfor yrket er gåen etter en kort dag, men de som har vært i gamet lenge kan det å jobbe 10 timers dager eller mer. Du lærer når du må og bør ta pause, når du kan slappe av og når du må stå på. Er rett og slett en livsstil. Veldig få personer greier det lenge, men de som gjør det er virkelig folk som kan jobbe.

Heldigvis jobber jeg i en ordentlig bedrift, der jeg får alle tilleggene mine uten spørsmål =)
+ At du får i tillegg tips på de fleste plassene, ulikt hvordan dette deles. Men der jeg jobber, så deles all tipsen likt på antall timer pr. ansatt har. Så en med vanlig mnd får mindre enn en som har 10 timer overtid. Og tipsen kan virkelig gjøre lønna de bra, du kan få alt fra 6000kr til godt oppimot 20,000 på de travle resturantene.
Sist endret av Vod0; 8. juli 2015 kl. 01:59.