View Single Post
Veldig skummel freak
Frufsa's Avatar
Sitat av materi Vis innlegg
vil bare nevne 3 ting, elllers så følger du lista til frufsa. det har nettopp kommet nye CPUer fra intel 4790K og 4590K. er greit å velge en av dem, nyere er tross alt (for det meste) bedre i tech relaterte sammenhenger. begge CPUene bruker mindre strøm enn hva den tidligere serien bruker som igjen betyr at du kan ha viftene på en lavere omdreining for ssamme kjøle effekt.

dersom du har tenkt til å bytte gpu kjøler er G10 fra nzxt også en fin mulighet. denne kjøpes pluss en lukket vannkjølings enhet. dette vil generelt være lettere å optimalisere for stillhet en hva luftkjøling er. siste lille tingen er at et bytte til h440 kan være smart. kabinettet er veldig likt Define R4, men løser noen av de små problemene som det kabinettet har hatt, gidder ikke ramse opp alle, men se reviewen til Linustechtips med det i tankene at Linus har en forkjærlighet for define R4 som topper frufsa =P
Vis hele sitatet...
h440 har sine egne problemer det, som feks for lite lufting for 3 vifter i front.

Og lukka vannkjøling er jeg ikke noe fan av, en ekstra støyfaktor og en ting til som kan gå i stykker, nemmelig pumpe, gud forby slikt tull!!

Og btw, så har ikke "k" modellene kommet ennå