View Single Post
NOOOOOOOOOOOOOOOOOO-
robhol's Avatar
Sitat av DumDiDum Vis innlegg
Avgiftningssenter for rus? Ikke la paranoiaen ta over. Rooted android er fortsatt mindre brukelig enn enhver datamaskin.

Så lenge nettsidene du bruker kobler seg opp på "https://" og ikke "http://" har du ingenting å bekymre deg over. Hvis ikke er det faktisk rimelig lett å sniffe nettverkstrafikk, men med https er det rimelig stress. VPN er fullstendig overkill og gir deg veldig lite ekstra sikkerhet. Du har allerede sertifikatene til gmail, facebook etc lagret, så han kan ikke utgi seg for å være dem og han kan ikke sniffetrafikken om du bruker https..

... slapp av :-)
Vis hele sitatet...

Ta deg en titt på hvordan sertifikater fungerer, du. Det er selvfølgelig ikke sånn at du har "sertifikatene til gmail/facebook" lagret og kan bruke dem til hva du vil.

Hele prinsippet går ut på at det finnes en offentlig og en hemmelig del av en nøkkel. Uten den hemmelige delen kan ikke en MITM/sniffer generelt gjøre særlig mye for å forfalske informasjonen uten at klientsoftwaren slår alarm, og den er ikke akkurat noe folk har liggende. Den er tross alt hemmelig.
Sist endret av robhol; 11. april 2014 kl. 22:56.