View Single Post
Etter min mening er det veldig dyrt for bruket ditt, og ztaales løsning vil nok fungere utmerket for deg. Men jeg har noe å si når det kommer til hva som er stabilt og ikke. Windows er IKKE mer eller mindre stabilt enn mac. Det er som det meste annet avhengig av bruken. Man kan nok få inntrykk av av mac er mer stabilt fordi man "ikke hører om mac som er ustabil". Sannheten er jo at markedsandelen til windows er latterlig mye høyere, ergo vil man høre om problemer på dem oftere. Et plausibelt argument kan være at mac tillater brukeren noe mindre muligheter for å fucke det opp, noe som resulterer i at personer med lite datakunnskaper fucker de opp skjeldnere.

Men i bunn og grunn er min erfaring at noen sliter masse med sin mac og noen sliter ikke. Og akkurat det samme gjelder PC. Jeg har det jeg vil kalle ganske OK pc kunnskap. Og jeg har aldri. ALDRI hatt en ustabil pc. Ikke på grunn av OS. Selvsagt har jeg hatt defekte deler som har slått ut i et ustabilt system, men det er noe helt annet.

Så er den verdt det? Tja, mac leverer gode maskiner med utmerket byggekvalitet. For mange er macen langt penere enn mange pcer. Og skal man ha pcer med like god byggekvalitet så blir de faktisk ganske så dyre de også. Men skal du bare ha den hjemme spiller ikke det så veldig mye rolle. Til syvende sist så må du nesten finne ut selv om du vil ta deg råd til det.

PS: mac er ikke særlig bra viss du liker å spille. Da bær du isåfall sjekke om det du liker er tilgjengelig for mac OS. Men du kan fikse windows på en mac dersom du ønsker det.