View Single Post
Sitat av madchild2303 Vis innlegg
greia er at jeg har nekta å betale dep. penger før pumpa kommer, noe den aldri gjør. jeg har denne avtalen med han på sms + vitne når han har vert på besøk.

når det ble mistanke om mugg å han ikke gidder å bry seg om den saken heller, da føler jeg ikke jeg gidder å bruke mere tid å energi på denne håpløse mannen. nå har det seg slik jeg har fått tilbud om ny leilighet som står ledig fra neste mnd, men jeg sitter med en leiekontrakt med 3 mnd oppsigelse å ingen depositums penger han kan trekke meg fra.

tenker derfor å sende en sms å så jeg flytter ut den 01 pga han ikke har holdt sin avtale etter gjentagende brudd fra hannes side + at han ikke gidder å ta seg bryet med å sjekke opp i mugg problemet noe mere en å stikke nesen inn i rommet å si at han ikke luktet noe, å derfor ikke er sikker på om han kommer til å gjøre noe med saken.

defor lurer jeg bare på hvilke kort han sitter med om han ønsker å andemelde meg eller lignende, å om noen med erfaring tror han kommer gjennom med det eventuelt.
Vis hele sitatet...
Aha, men flytt ut tingene dine før du eventuelt gir han beskjed om han er en hissigpropp.

Han har ikke mye annet å gjøre enn å anmelde deg eventuelt gå til sivilt inkasso gjennom forliksrådet. Dette er tidskrevende prosesser, som regel enklere å bare finne nye leieboere for han da. Anmeldelse blir som regel henlagt i slike saker dersom du bor en plass hvor politiet har annet å henge fingrene i.