View Single Post
Hva er deres syn på politiet?
Jeg har ingen dårlige erfaringer med politiet. Som i alle andre idiotiske situasjoner man havner i så er det som regel ens egen feil. Er man dritt så får man dritt tilbake. Ja, politiet kan være jævlig bedrevitende og trangsynte, men så lenge man ikke slenger galle og faen tilbake så får man ikke annet enn man har fortjent. Alle mine kompiser som mener snuten er ut er også de som har hengelåser i øret og hater alt annet enn lunken pils og doctor martens, eventuelt de med joint i kjeften og air force one på føttene.
Mener dere de gjør en god eller dårlig jobb?
Jeg mener de absolutt gjør en bra jobb. Folk skriker og surver over prioriteringer og hvordan ressursene burde utnyttes bedre, men ser ut til å glemme at om politiet skulle slutte å ha fartskontroller, bare for å ta et eksempel, ville det i all praksis bli fritt fram for villmannskjøring med konsekvensene dette medfører. Samme med duden som surver over mopedtrimming; hadde alle mopeder kjørt med trim og gjort 130kmt ville ulykkes-raten for 16åringer steget i været. Man må faktisk prioritere alle lovbrudd for å ikke skape frisoner og idioti.
Folk flest er idioter; det er fint at noen passer på at lover overholdes.
Har dere respekt for politiet?
Absolutt. Jeg skal selvfølgelig ikke si at alle politikonstabler jeg har møtt på har vært et glansbilde av yrket, men det må man nesten regne med. All over så har jeg respekt for politiet og de ganger jeg har møtt på dem har jeg gitt dem den respekten de fortjener(kanskje kamuflert i faenskap og ironi på fylla en eller annen sjelden gang).