View Single Post
Sio
Preussisk Noakitt
Sio's Avatar
Islam kommer nok til å ramle sammen, slik som kristendommen gjør i dag. Ikke fordi det er noe galt med Islam, men fordi det er religion. Om tesen er rett blir spørsmålet vi må stille oss: Hvordan ser sekulære stater i Arabia ut om 30 år? Og: Hvordan skal vi behandle hverandre?

Det går an å ta et optimistisk standpunkt til dette, som er realistisk. Da mener man at i fremtiden så vil vi gradvis gå mot å dele mer kultur sammen, det blir mer "verden" og mindre "mitt stolte land." Er tesen feil, og religion består, da er det duket for clash of titans og whatnot. Men ærlig talt, er ikke det litt søkt? Så hva skjer i mellomtiden? Forbud mot nisseluer? Er det realistisk med muslimske lover i sekulære Norge? Det ser ikke ut til at vi har noe å frykte.

I mellomtiden er det ok å være innvandringsfiendtlig, på grunnlag at innvandrere er en statistisk gruppe som koster oss mye. Ikke på grunnlag av "jævla apekatter som bare voldtar." Til de som mener at innvandrere er en gruppe vi tjener mye på: Fjern EU-land fra listen din. Det er naivt å tro at innvandring kun er iboende positivt. Innvandring skal drøftes, ikke hates eller hyllest.