View Single Post
Du kan jo slenge på HiOA på den lista di over skoler da.
Veldig stabile IT-linjer der også. Veldig mange fra forumet har gått dataingeniør og andre studier der, meg blandt annet. Høgskolen er jo også ~gratis, ligger midt i sentrum og har et utrolig stort/godt miljø.

Forøverig er tresemester-ordning noe å sjekke ut(eventulet forkurs om du gidder å rote bort et år). Da får du matten og fysikken du trenger, samtidig som du er sikret plass på studiet du ønsker.

Forøverig synes jeg å kaste 180k på en skole for å ta en utdannelse som andre steder er gratis er noe bortkastet. Så himla mange workshops er det faktisk ikke for at det er verdt det. I tillegg er det ikke slik at andre skoler ikke har workshops, seminarer eller fagkvelder; det finner du overalt. Kan også legge til at nerder finner du på alle studier som omhandler teknologi, wtf liksom... nå gikk det mer i pils+star wars+command&conquer for vår del da og litt mindre pokemon.

Det å betale for skole i Norge er jo totalt bak mål imo. Skal ikke kaste dritt på de som er happy med utdannelsen sin, men det er ikke slik at gutta på UiO, HiOA, HiG, NTNU eller whatever sitter og griner fordi de ikke får en bra utdannelse om man sammenligner med NITH.