View Single Post
Tom for megabytes
AtXbYeA's Avatar
Sitat av JohnMichael Vis innlegg
Du vil likevel ikke ha samme kontrollen. Jeg har selv jobbet hos en stor norsk ISP som kjøpte opp en liten lokal ISP kun for å finne ut at de hadde enormt med oppsagte kunder som fortsatt brukte internettaksessen (feilallokering i telesentral medførte at verken fysisk nedkobling i telesentral eller shut interface kuttet nettet til ikke-betalende kunder).
Vis hele sitatet...
Dette er jo bare elendige rutiner hos selskapet, dette er jo noe som ethvert selskap, være det seg et selskap med en server og 20 klienter som har bygget ned kontoret eller en bedrift med 4000 servere og 30000 ansatte på forskjellige lokasjoner gjør.

Du kan gjøre oppsettet ditt akkurat så avansert som du selv vil, men hjelper fint lite når du ikke har rutiner for endringer i nettet.

Dette tror jeg SDN kommer til å gjøre mye med hvis man kan knytte både maskiner og porter opp mot spesifikke brukere, brukeren er deaktivert fra sentralt hold grunnet en internprosess, både nettverksporten og maskinkontoen blir deaktivert i fra en full stack med gjerne andre ting som knyttes opp mot forskjellige tjenester.
Sist endret av AtXbYeA; 1. september 2013 kl. 20:42.