View Single Post
They call me insane.
Trådstarter
24
Sitat av ZionRoad Vis innlegg
Har du foreldre? Som du kan snakke om dette med? Eller velger du rett og slett å holde det for deg selv?

Hvis du har snakket med de om det og de forstår situasjonen kan du jo registrere deg på adressen deres? Du må jo få posten din et sted også?

Ellers synes jeg det er veldig interessant det du har begitt deg ut på. Så sant du gjør opp for deg og konsekvensene om du blir tatt ser jeg ikke noe problem. Moral osv synes jeg ikke har så veldig stor sak her da det du gjør skader ingen og du har mulighet til å gjøre opp alt som du "ødelegger/forandrer" på.

Skulle du flytte ut en dag uten og bli tatt. Ja da har huseier forhåpentligvis forsikring, ellers burde du være sikker på att det du gjør der inne ikke kan koste for mye å reparere.

Jeg ser for meg att siden det er ett offentligbygg blir strømmen enten betalt med ett fast beløp eller en annen ordning. Tror ikke du blir avslør her om du fortsetter å bruke minimalt som mulig.

Vil gjerne se bilder. For din egen del tror jeg du kan ha mye glede av å ta mange bilder av "kåken". Synes faktisk risken er verdt det.

Det att du må snike deg inn og leve i skjul tror jeg kan ta mye energi. Det kan bli for mye, så skjønner om du ønsker deg videre snart. Lykke til!!
Vis hele sitatet...
Jeg har foreldre, og jeg har en meget åpen kommunikasjons-forbindelse med begge. De vet det meste av hvem jeg er.

Som sagt så hadde jeg ikke alternativer, foreldre var ikke et alternativ, ikke fordi jeg ikke vil, og ikke fordi de ikke vil, men fordi det går rett og slett ikke. ^_^
Her trenger vi ikke å gå inn i detaljene, det er irrelevant.


Jeg har mulighet til å gjøre opp for alt, men jeg vil ikke. Dette stedet vil jeg gjerne "gi bort" til neste generasjon husløse, driftere og/eller okkupanter.

Har vært her i 33 dager nå, så det er mulig å bo her over en lang periode.
Deler av bygget blir brukt til lagringsplass for båter og for noe diverse møbler. Det er folk som kommer inn til tider og det er urban explorere her en sjelden gang.
Elektrisitet bruker jeg ikke så mye av, bortsett fra å koke egg, koke vann og lade diverse apperater og taklys en sjelden gang. Tviler på at dette er merkbart, og om det er merkbart, er det ingen grunn til at kommunen skal gå igjennom bygget for å finne ut hvorfor de betaler 100kr ekstra i strøm per mnd.

Føler jeg har mestret og temmet bygget, og jeg kjeder meg nå. Neste prosjekt håper jeg kan være å finne et sted ute jeg kan bo. Lage camp ute i skogen og bo der. ^_^

Begynner å bli lei av denne mentaliteten, men jeg sparer penger, og lærer masse så jeg skal absolutt ikke klage, men det setter meg i tøyler og jeg verdsetter frihet høyst av alt.
Det er menneskers fødselsrett og det burde ikke vært akseptabelt å fjerne friheten til mennesker. Uansett hva eres handlinger måtte være.

Jeg har enda ikke fått lånt et kamera, har bare bilder tatt på en slik smart-telefon og de er ikke spesielt gode.
Risken er nok verdt det for deg, men ikke meg, og dessverre for deg er det jeg som er i den kontrollen! ^_^
Du skal få en gledelig overraskelse av meg en dag likevel da! ^_^


Sitat av mr.roundtree Vis innlegg
For å registrere deg som uten fast bosted, må du møte opp personlig på folkeregisteret, det er visst ikke lov å være husløs i dag Gjorde det selv på denne måten når jeg bodde i campingvogn en 8 mnds tid. postboks er kjekt å ha for å ha en postadresse
Vis hele sitatet...
Dette visste jeg faktisk ikke, men det ordnet seg. Jeg har nå registrert meg hos et annet menneske.

Postboks er jeg ikke villig til å betale for. Gjerrigknark her! Hehe! ^_^
Men veldig kjekt, enig der. Det var mitt beste alternativ helt til det løste seg.


Sitat av tr80r Vis innlegg
Les denne: Handbok for husokkupanter: http://oyvinds.everdot.org/static/handbok/
Vis hele sitatet...
Denne var veldig fin og oppmuntrer til mye godt mener jeg.
Jeg må tenke på USA, som har 18.5 millioner tomme hus og det er 3.5 millioner hjemløse

Når det i tillegg forbudt å dumpster-dive så begynner jeg å lure på hvilken retning samfunnet går i. Hva skal vi gjøre med de svake som faller i sprekkene? Personlig trives jeg svært godt i sprekkene, men det er bare fordi jeg har tilgang til Ola Nordmanns paradis når enn jeg måtte ønske det. Det er veldig betryggende.
Det er helt på trynet..




Ellers folkens har jeg vært i skogen og fått iallefall 70 myggstikk over helgen. Prøvde å sette opp camp i skogen, og den ble fin på de to dagene som ble brukt på campen, men myggen var for agressiv.
Fredag så gikk det fint, lørdag og søndag så kom etterkommerene som visste at det var mat å få, og mat fikk de.

Prosjektet her er nesten ikke et prosjekt lenger, det er en tilstand og det er tak over hodet. Det er hjemmet mitt. Etter 32 dager så har jeg blitt ganske integrert og fastsatt i de rutinene jeg må opprettholde og jeg hater rutiner.
Sist endret av Erroll; 14. juli 2013 kl. 21:56.