View Single Post
Sitat av homoludens Vis innlegg
Du får si det til dem som blir ranet med pistol mot hodet, og truet til å ta ut penger av minibanken på nattestid. Selv om du og dine kamerater føler dere trygge betyr ikke det det samme som at Oslo er en trygg by totalt sett.
Vis hele sitatet...
Elendig bruk av retorikk, hvor du rett og slett prøver å frata han alt av kredabilitet. - Prøv å unngå slik bruk av retorikk når man diskuterer, det er uglesett her på forumet.

Ja det skjer voldtekter, og ja det skjer ran - men å begynne å tolke hvor farlig Oslo er ut i fra tabloid-aviser blir veldig feil. Det er jo akkurat disse tabloid avisene som selger på å skremme og skape store overskrifter. Det du burde se på er statistikk: hvor mye galt skjer det egentlig i Oslo i forhold til innbyggertallet? Og svaret på dette er: nesten ingenting.

Det å gå ut på byen i Oslo er generelt ikke farlig - men det er selvfølgelig en liten risiko når man oppholder seg sammen med masse berusede folk, men slike risikoer tar man hele tiden. Som slashdot sier, tar vi mange betydelig større sjanser i hverdagen enn det å oppholde seg i Oslo og være redd for å bli voldtatt. Folk setter seg jo gjerne inn i en bil og kjører - selv om alt av statstikk viser at dette er noe av det farligste man gjør i løpet av en normal hverdag.