Tråd: Adel og lord?
View Single Post
Sitat av wndr Vis innlegg
Har du vært og besøkt stedene som mottar disse donasjonene? Og sett at det faktisk nytter og beriker de gråtkvalte barna som det ofte er bilder av på disse kampanjene?
Vis hele sitatet...
På grunn av min multikulturelle bakgrunn er mitt hovedarbeid rettet mot hjemlandet. Det besøker jeg minst en gang i året. Hva slags kampanjer vi har varierer fra år til år, men i fjor hadde vi en som rettet seg mot mineofre.

Sitat av wndr Vis innlegg
Og dersom du ønsker å endre menneskers giver atferd, vil jeg anbefale deg å la datan ligge og komme deg ut å samle inn penger til et formål du brenner for. Da kan du jo multitaske! Fortell din historie om hvorfor du gjør det, og vips så har du kanskje klart å få folk med deg! Jeg brant en hundrelapp på trass da jeg leste posten din over her...
Vis hele sitatet...
Merker en spydig undertone i det du skriver. Jeg har full forståelse for at mennesker er forskjellige og har forskjellige oppfatninger om verden rundt seg. Men det er alltid like skremmende å se folk som deg, som rett og slett gjør narr av veldedighetsarbeid.

Sitat av wndr Vis innlegg
Ikke legg deg opp i andres økonomi, du har ikke gjort et døyt for de KR som står på min konto i mitt favør.
Vis hele sitatet...
Så vidt jeg kan lese, er det få steder i mitt innlegg hvor jeg forteller TS eller kjøtthuer som deg hvordan dere bør forvalte pengene deres. Det jeg gjør er først og fremst å fortelle kjøpere av 600-krs papir hvilke andre papir til 600kr de kunne ha kjøpt. Dernest gjør jeg narr av dem, fordi jeg synes det er tullete å sponse Sealand og andre liknende prosjekter.
At folk ønsker å snu på dette for å forsvare seg, og derfor gjøre det til en "ikke fortell meg hvordan jeg skal bruke de pengene jeg har tjent sjøl din jævla kommunist"-debatt er helt greit altså.

Sitat av caperno Vis innlegg
Jeg mener også at det er idiotisk å kjøpe seg en adelstittel, men "leksjonen" hvor man kritiseres for valget sitt og fortelles at man heller kunne gitt pengene til noen som trenger de mer, er en leksjon jeg kunne vært foruten. Først og fremst fordi det er en faktaopplysning; vi bor jo tross alt i ett av verdens rikeste land, så det sier seg selv at mesteparten av jordens befolkning hadde hatt mer nytte av lønna mi enn meg selv. Ingen trenger å fortelle meg dette.
Vis hele sitatet...
En kan jo tenkes at en person som kjøper seg en Lord-tittel på nett, kanskje trenger leksjon om andre ting?