View Single Post
Veldig skummel freak
Frufsa's Avatar
Sitat av Starz Vis innlegg
greia med alle msi r7970 er jo at det har blitt brukt en bedre chipp. ofte som regel golden chip også.

jeg anbefaler ihvertfall ikke ts SLi..

hvis du skal ha et kort senere, hvis det er et ønske, velg amd.
Vis hele sitatet...
flere skjermkort generelt sett byr på problemer, SLi har i det siste vert et lite helvete, men jeg har også observert folk med problemer med cfx også, og siden kortene nå yter såpas bra som de gjør alene, ser jeg ikke noen grunn til å kjøpe flere gpu'er med mindre man skal kjøre masive oppløsninger (men da er man som regel forberedt på litt problemere også.

De aller aller fleste vil klare seg med kun et kort, og den avrage gamer trenger ei heller egentlig ikke noe kraftigere en 7850, da kortet klarer å spille alle dagens spill i 1080p uten problemer, sefølgelig ikke med all wye candy på fult, men trenger mannen i gata dette? eller nøyer han seg med å kunne spille spillet på normal grafikk i akseptabel fps.

Og mtp at det ikke er mange spill som 670/7970 ikke klarer å dra på max grafikk med akseptabel fps, ser jeg fakitsk ikke noe behov for SLi/cfx med mindre man har en aldrig så liten fetish.

Og at msi bruker de beste 7970 chippene stiller jeg meg tvilende til, da disse også blir delt ut til andre produsenter, feks asus sitt matrix kort har som regel meget gode chipper.
Og de fleste klokker heller ikke, men kjører heller på standar klokk. og 670chippen kan uansett klokkes vel så bra den også. Man kan jo tross alt være meget heldig her også.
Sist endret av Frufsa; 31. januar 2013 kl. 22:26.