Tråd: Islam
View Single Post
Sitat av Cityofdreams Vis innlegg
At det "kristne" Europa også utførte ondskap i middelalderen er irrelevant. Islam blir ikke noe bedre av det. Det du nevner om langt skjegg er også et stråmannsargument.

Resten av hva du skriver er historieløst og kunnskapsløst. Islam oppfordrer til hat, undertrykkelse, krig og Sharia-lover, og muslimer (ikke alle selvfølgelig) har alltid drevet med krig. Anbefaler deg å lese litt på siden "Religion of Peace" ("islamofobi-propanda", right?) for en del fakta og historie om islam, en liten start: http://www.thereligionofpeace.com/Pa...10-Reasons.htm
Vis hele sitatet...
Det kristne Europa er fremdeles en sammenlikning. Det jeg nevner rundt jødeforfølgelser i Europa, utfrysning og mobbing av annerledes-tenkende og minoriteter er hverken historieløst eller kunnskapsløst, - men heller det at du driter deg ut når du hardt prøver å hevde ting om muslimer og islam som du ikke har grunnlag for.

Islam blir ikke noe bedre? -Religionen er jo menneskeskapt, og det er mennesker og ikke guder som former den videre i ettertid.

Vit også det at samtidig med radikal/militant/whatever-islam i Midtøsten og her i Europa er det samtidig et stort problem over absolutt hele Europa den gryende høyreradikalismen som har formål å utdrive og bekjempe muslimer,jøder, enkelte typer kristne, homofile, sosialister og liberale mennesker, etc etc.
"Islam is a religion of peace" er et typisk ut-dritnings-trekk av islam av høyreradikale..., siden man vet at islam proklamerer seg selv av og til for å være en fredsreligion... noe den ikke er. Ingen monoteistisk religion er fredsreligion, kanskje med unntak av Bahaiene da.

Videre så kan du gjerne linke til akademiske studier angående islam og muslimske samfunn, og ikke til en nettside som er forhåndsopprettet for ikke bare å kritisere islam -(kritikk er btw nødvendig for islam og alle andre religioner) - men heller å drite ut og angripe, spesielt menneskene som er muslimer. Amatør.

Sitat av ChipsyDipsy Vis innlegg
Men hvis ikke Islam er så voldelige av seg, hvorfor river de ned ambasadene i Midtøsten etter den filmen fra USA. Det forsterker jo bare "Stereotypen".
Vis hele sitatet...
Du kan dra islam og kristendommen og jødedommen og hinduismen i hvilken som helst jævla retning så lenge du bruker disse vage tekstene som religionen har som grunnlag for det du har tenkt å gjøre-

Ambassadeangrepene var en storstilt og godt planlagt Al Quaida-operasjon, med selveste 11.sept som drapsdato for den der amerikanske ambassadøren hvis jeg ikke tar feil.

Reaksjonene var helt totalt ut av proporsjoner, helt riktig. Cocktail av religiøs fundamentalisme, sosial frustrasjon etter "våren", ren primitivitet, pluss sterk oppbacking av dette fra ulike terrorgrupper gjorde det mulig med så fæle reaksjoner i så stor skala.
Videre er jeg forbløffet over ulike muslimske lederes takling av situasjonen, forbløffet i negativ retning.

Tilslutt; du kan bruke de islamske tekstene og bøkene til nær sagt hva som helst. Vil du ha den til krig så kan du jo få til det, akkurat som når man hadde en kristen jihad i middelalderen.
Islam er slett ingen fredsreligion, men ikke drit ut vanlige muslimer da.
Sist endret av aeon_illuminate; 1. desember 2012 kl. 17:56.